Sunday, May 29, 2011

gEgAr

video


Thanks for reading my entries. Love, Irnie Rinawaty

Sunday, May 22, 2011

celebrate besday NyaNya @ Genting Highland

Minggu ni mama,nana & ipan temankan papa gi meeting dekat Genting Highland..Besttttttttttt...
Tapi sedey xdapat ikot sebab adik aku Isyraf ade exam semalam.Nasib baik la aku baru je pegi 13 Feb aritu. Sempena nak sambut besday anak manja -Nia Adellia.hehehe.Agak terlambat la nak upload gambar ni tapi nak jugak share

Abah Nya suke gambar ni

Baru sampai suke die tu

Baru kejap da rimas

Suke Nya tengok ramai orang

Cantikkan hiasan belakang tu. Pink + Merah. 

Ramai jugak orang. 13 Feb.

Susah nak amek pic budak ni

Tengok tu mate meliar je 

Ni tempat  makan yang biase aku & anas singgah time zaman bercinta dulu

Nasi lemak menu utama.  Walau xsedap sangat tapi da lapa balun je. Strawbery CHOC shidap!

Tempat wajib sekarang

Jari da penyet asek letak dalam mulut je

Penat tunggu turn je

Yea akhirnya dapat naik

Da stat meragam

Pas kat abah lak

Nia je yang betol-betol tido

Pakcik Converse

Zzzzzzzzzzzzzzzz

KAMI

Sejuk ...bantai tido jela 

Kesayangan saye.ngeeee

Mmmmmmmmmmmuah

Harta mommy

Panjang

Time ni baru belajar berjalan

Sepanjang main game tu Nia asek tidoooooo je...Mommy & abah je la layan indoor game tu sume.:)Pastu singgah Baskin Robin nak makan aiskrim kek nyanya,,Ui dala sejuk makan lak kek aiskrim...Tapi memang bestla kek aiskrim cookies tu..i like.

















Lebih kurang dalam pukul 4pm barulah kitorang gerak nak balik..Nia pon nampaknye asik moody je. Mungkin xbiase lagi jejalan tempat sejuk macamtu kot, tu yang asek-asek nak tidoooooooo je. Nya,..nya.
Kat highway time tu hujan renyai-renyai jugakla, tros kitorang bertiga singgah Kopitiam dekat perhentian highway tu memandangkan masing-masing macam da lapa je.

anak dara ni bukan main lagi nak order spageti. Eh.eh.
Mesti nak kene pegang sesuatu baru senyuuuum
Pastu makan benda tu. Iyu
Merajuk tutup muka
tak shidap.....:(((((
Main je lebih bukan nak makan sangat
Suke nak makan benda selain makanan. 
Garang
Gembira. (Dalam mulut ade roti)
Mood baik.
Kite tapau nak abah??
Mommy yang makan banyak. Serem
Nya pon minum coffee abah ke
Meh mommy suapkan
Bile nangis muke jadi merah padam..uwaaaaaaaaaaaaa
Dah ok dah. Jupe lagi next entry k. Byeeeee!!


Thanks for reading my entries. Love, Irnie Rinawaty

Photobucket
© Irnie Rinawaty | Templates Design by | © Nurulchumel's Design