Wednesday, April 27, 2011

2 7 0 3 2 0 1 1

Bukan main lama nak buat entri ni. Nak kate edit gambar tak jugak. Tapi tetap nak share gambar time besday aku yang ke 26 aritu..Sedar xsedar dah bertambah lagi umur aku. Uwaaaaaaaa...Malam sebelum besday tu tepat jam 12.o1 am, anas yang tadinye pura-pura tido terus bangun n wish..:)))))) Besh.. Walaupon aku dah tau taktik tido awal konon xpedulik besday aku tu, aku tetap hepi. oo.. nak tipu ye....

ha,,ni la destinasi pertama kitorang. g makan kek kat wondermilk cafe.


 baru sampai nyanya da ngantok. camner ni.


kene pegang sesuatu baru nak hepy


mane makanan nya ni bah...


kalau lambat sangat nya nak makan tutup botol ni 


time ni kalau nak amik botol air tu pikir doploh kali k.


yea!!!! dapat da..ini yang mommy tunggu-tunggu. vanila cuppies.:)

bak sini nya....(sambil pujuk)
sesi tarik menarik bermula.
nak jugak tu
part yang paling besh..m a k a n

ni pulak mommy punye....shidap!
dapat buku sekolah.
nia da tanak duduk baby chair lagi.
mommy ni makan je tau

main kusi







take away.

Setelah puas memaksa diri habiskan makanan yang banyak tu, kitorang tros terfikir nak tengok movie. Percubaan pertama bawa nyanya. Memula tu nangis jugak, tapi lama-lama da ok pasal die syok bantai tido sampai bis movie. Hahahaha. Nya, mommy dulu 1st tengok wayang pon time umor da stat sekolah tau..





Sambil menunggu time movie stat, kitorang jejalan la area situ. Nyanya sekarang da tanak sangat dok dalam stroller, tapi disebabkan dah xlarat jugak kene la sorongkan. Itu pon sekejap je die.Pastu mule ler merengek rengek macam kene gigit semut.Nya,..nya,..


masok dalam kedai mainan suke la die. Sampai tanak bangon. Ah sudah.

nyanya pon nak popcorn jugak abah.

1st time amek couple seat. dulu time couple xpena pulak dok seat ni.

Best la jugak movie ni. Tapi xla sampai nak tengok lagi.hihihi.ok ok la. Sesuai la kalau nak tengok ngan anak kecik. Jalan cerita ni xboring & membuatkan penonton ternanti-nanti ape yang akan berlaku seterusnya.wah.

xde orang nak mek gambar mommy la.


sebelom lek tapau Subway dulu. Shidap!


Terharu sangat-sangat sebab anas xpernah abaikan harijadi aku tiap tahun. 1st time dulu pon, time tu baru kenal, die bagi kad besday yang ade lagu-lagu tu. Kad tu aku still simpan sampai sekarang ni..

Tapi yang penting besday taon ni lagi best dari yang lepas.

Thanks b sudi layan kerenah ny...
Taon depan belanje lagi.:)




Thanks for reading my entries. Love, Irnie Rinawaty

4 comments:

ღ.faiez.ღ said...

wondermilk ade kat semban ke ny????omyyy!!!nyum2..

nak tnggu ayi jadik ek 36.agk2 ko mkn kek lagi tak.hihihi..
sweeet okei korangg..lebiuu ny!hihi

Irnie Rinawaty said...

xla iez...ni kat damansara.kalau ade kat semban mau ari-ari aku pegi kot!

ok kite tggu 10 taon lagik.aku rase nanti kek lagi besa kot!kui.kui.:)

sweetlavender86 said...

bestnyeee smbut besday..zura xpenah lagi gi tgk wyg bwk anak.hehehe..risau die melalak dlm tuh.bgus la nyanya.next time bole la mumy die bwk gi tgk wyg lagi.hheehe

Irnie Rinawaty said...

sape xsuke sambot besday kan.kan.
tula zura, memula takot jugak die menangis.tu yang amek seat paling belakang papehal nanti senang nak kua.hihi

Photobucket
© Irnie Rinawaty | Templates Design by | © Nurulchumel's Design