Sunday, January 1, 2012

ArissaAdellia Collection

Selamat Datang 2o12!!

Memperkenalkan....................



ArissaAdellia Collecti0n

Jom tinjau baju-baju jenama Baby Kiko yang kami ada-
























Haaa..comel-comel tak...tu baru sikit..akan ada lagi baju latest. Tunggu........Memang dah lama niat nak jual baju baby2 ni.Start dari suke shopping baju Nyanya la. Aku & my sis memang suke membeli baju jenama Baby Kiko. Borong sampai tak ingat dunia. Sampaikan penuh la satu almari. Kebanyakkan baju yang Nyanya pakai memang dari jenama Baby Kiko pun. Ok tahun 2o12 ni kire misi aku untuk bisnes sendiri menjadi..walaupon hanya kecil-kecilan. Syukur sesangat. 

* Kepada sesiapa yang berminat nak beli baju jenama Baby Kiko ni..kalau nak harga yang sedikit murah dari shopping mall tu, so belila dengan kami ok.

Thanks for reading my entries. Love, Irnie Rinawaty

6 comments:

miszfyeza said...

comel nye semua baju2 tu .. tapi xde adik yg masih baby pulak .. btw hope bisnes awk akn lebih mju lagi .. inyallh ;)

Irnie Rinawaty said...

hye miszfyeza....

comey kan..heee...
ok thanks ya!

Irma Marlina said...

yezza...cantik2..tak sangka ade bizz sendiri...this are first our buss..so comelll....

sue alin said...

wah da bizz plak...suzy pn nk beli jgak la...yg nk tnye baju lelaki yg ade tie...how much?

Irnie Rinawaty said...

ema:mestila.....nnti dtg stok baru cecantik bgtau k..

Irnie Rinawaty said...

suzy:haah baru je berjinak-jinak...hehe..yg tu klu kt mall rm43.90..kitorg jual rm36.90

Photobucket
© Irnie Rinawaty | Templates Design by | © Nurulchumel's Design