Sunday, May 15, 2011

Candle Light Dinner

Syukur Alhamdulillah 9 May 2o11 tepat 2 taon perkahwinan aku & anas. Lov u b! Memang kitorang da plan anniversary kali ni nak 'candle light dinner'. Yela memandangkan time bercinta 6 taon dulu xpenah pun nak romantik-romantik gini. So, ni la masenye. Memang best + exited giler. Memula asal plan nak bawak Nia gi sekali. Kebetulan mama Nia (Kak CT) rindu nak jupe Nia, so kitorang hantar Nia dulu kat uma mama die dekat Taman Harmonium. Otw gi Royal Hotel tu, tetibe anas pasang lagu 'Aku Cinta Padamu'. Die tau aku memang peminat Siti Nurhaliza. Tapi memang betul aku terharu. Siap nyanyi same sampai bis..:)

Sesampai kat situ, kitorang teros di bawa ke meja yang dah ditempah..Rupanya seat untuk candle light dinner kitorang diorang buat kat tepi swimmping pool..Romantik sesangat la...nasib baek xhujan.Kalau tak..naya..hihi.Tapi ni kire pengalaman pertama la aku bab dinner berdua macam ni.Serius xpernah.

cantek....
menu sume sedap bangat!!!!
ter excited
anas yang dah kurus
suke dengan table utk dinner malam tu
orange juice + lime sprite
sedapnye salad tu siap de isi ikan. besh.besh.
amboi...
excited lagi sebab pakai baju baaaaaruuuuu
love u b
anas kate sup ni ade LOVE.aku kate mane???  ngeee
o ni ke??? hihi
anas suke gile sup ni makan sampai licin
'nanti kite try wat sup ni kat uma lak nak?'
ok.............:) nak bunga.....
main menu. superb.superb.superb. teringat sampai tido.
feveret b..ni yang di tunggu-tunggu!
xlarat da nak makan. kenyang giler. dah la sedap. 
alamak sedap pulak tu...berusaha nak abiskan.
besh! 
xpena makan steak sesedap ini. bile dapat makan lagi ek?
last menu..cheese cake.feveret aku!
walaupon sedap tetap xdapat abiskan.
satu ni je gambar ny ngan nas
xtau nak explain mcmmane sedap.
da kenyang nak lek mek nyanya & tido...nite!!!
Kualiti gambar macam banyak yang kureng mungkin sebab seat kitorang dekat luar...gelap.Gambar pon just pakai handphone camera.Tapi yang penting romantik sesangat. Malu i.ngee...Thanks b, untuk semua ni. Ny hepi sesangat. Suke. Hope kite bahagia macam parents kite.:)

Hadiah?

Thanks for reading my entries. Love, Irnie Rinawaty

6 comments:

reen izrinda said...

'nanti kite try wat sup ni kat uma lak nak?'

ni lawak! haha

Irnie Rinawaty said...

memang betulla time gambar tu bg nas cakap mcmtu..
n sup tu da wat semalam.shidap!

MerLe said...

wah bestnye~ sweet sgt.. =)

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

salam singgah dari pCL..wah romantiknya...

Irnie Rinawaty said...

merle: thanks sudi bace blog Irnie Rinawaty ni...hihi.:)

Irnie Rinawaty said...

mamadiana: hye mamadiana..:)
thanks sudi singgah blog baru ni.

Photobucket
© Irnie Rinawaty | Templates Design by | © Nurulchumel's Design