Tuesday, May 3, 2011

nyanya mandi manda

Banyak sangat gambar yang nak dishare kan dalam entri kali ni. Ni ha, time besday nyanya aritu, mama cha adela belikan swimming pool belon tu. Cantik sangat colourfull xmacam dulu-dulu punye. (zaman aku la dulu). Yang paling excited selain nyanya & echa, dah tentula auntie na die. Kalau nak tau diela yang tiop kolam tu. Waaaa.......pastu yang penting teros terjun berendam. Gambar-gambar ni sumer bertarikh 12 Feb 2011..

sempat lagi beli pelampong ikan buntal ni kat manjaku.
kocak-kocak air tu dulu. warming up.
pandang cini nya.....
mommy yang belom mandi dengan baju tidonye
mommy suke gambar ni
excited sampai xbukak baju tido

nya sejuk la mommy




Pas puas berendam & kulit tangan mulai kecut, baru nyanya ngan echa stopn mandi. Suke gile tengok keletah diorang yang mcm gayat jupe air. cute sangat! Pastu paling best petang nye diorang mandi lagi. hahahaha. 

 Last-last mommy pon terjun dalam air jugak. Tetibe teringat zaman mommy budak-budak dulu bile time nak mandi swimming pool je best gile. Suke sangat main ngan air. Pas da mandi teros lapa. Mane xgemok.!


Sekarang mommy da beli swimming suit kaler biru laut lagi. Cha bile nak teman Nya lagi????JOm ManDi!!


Thanks for reading my entries. Love, Irnie Rinawaty

4 comments:

reen izrinda said...

bestnye nyanya mandi... xajak aunty yeen.. hehe

Irnie Rinawaty said...

auntie yeen kalau masok kolam bis banjirrrrrrrrr

Marya Hana . said...

hai.. kite singgah blog awk ni.. :')happy blogging..

mummy rajin mandikan anak..
mummy pon belom sempat mandi.. hehe

Irnie Rinawaty said...

tengah mencari masa utk berblogging..sesaje..

thanks sudi singgah ek..ni blog family so byk cite hal anak jela..hihi.:)

Photobucket
© Irnie Rinawaty | Templates Design by | © Nurulchumel's Design