Friday, November 11, 2011

Ada Apa Dengan 111111

Wah ramai betul nk publish post sempena dengan tarikh cantik ni..Tak nak ketinggalan untuk peminat tegar kek macam aku. Tah la aku memang suke makan kek. Mungkin sebab rasa yang tak dapat nak di bayangkan tu & sebab cantik+comelnya sesuatu design kek. Ok aku dah plan dengan kawan aku nak rasa cuppies Red Velvet ni. Kitorang siap order perisa sama tapi kaler pilih feveret memasing. 

Comel giler + Sedap giler 
(Jom layan entry molek dari cik NIENA pasal RV & OV ni. Kelik di sini)
Abah LOVE Nyanya LOVE Mommy. Hamboi nak jugak tu.
Nak redakan Nyanya yang menangis, so kene bagi makan PV tu dalam kereta sambil ditemani kuda mainan kat belakang tu. Nak djadikan cerita, kuda tu terpaksa teacher CT bagi pinjam sebab Nyanya taknak balik asek nak main kuda. 




Red Velvet Cake ni memang sedap sangat. Nyanya suka, Anas yang tak berapa gemar kek pon kate sedap. Maybe sebab rase kek tu pelik sket dari kek biasa & topping tu cheese cream. Memangla shidap. Sebelum ni aku memang pernah rasa velvet. Beli dekat area Paroi. Pon sedap. Jom layan gambar 1st red velvet yang kami pernah makan dulu.


Tu dia............time ni aku beli sebab ada promotion apetah. Tak silap untuk Valentine. Valentine lah sangat. :)
Yang ni pulak dalam bentuk cup. Nampak menarik kan. Banyak aku beli sebab time ni Is & Yeen pon tumpang sekaki nak beli untuk kesayangan memasing. Uwek.

Hah tu jelah yang berlaku pada 11.11.11. Haritu jugak akhirnya aku jumpa rumah sewa yang aku nak. So start hujung bulan ni kitorang akan kembali duduk bertiga. Yihaa! Bebas! HAHAHAHA. Yang aku runsingkan sekarang ni, nak tukarkan Nyanya taska baru. Memang risau sebab takut tak serasi. Tapi nak wat macammane kan.


Ape pulak yang berlaku kat korang pada tarikh keramat ni. Sure ada cerita memasing kan. Ok lah. Tu je untuk entry kalini.


Thanks for reading my entries. Love, Irnie Rinawaty

5 comments:

Irma Marlina said...

cup cake taste delicious..yummy..

Irma Marlina said...

t nak orde 4 mama,arissa n papa..leh x???

Irnie Rinawaty said...

shidap kan!!

ooo boleh je,,
nnti leh tumpang sekaki.ahaks!

Schajar McFlurry said...

sedap nyer nampak cupcake tu! nak cikit =)

Irnie Rinawaty said...

schajar: memang best pon tau! nak datang r sini.hehe

Photobucket
© Irnie Rinawaty | Templates Design by | © Nurulchumel's Design