Saturday, November 5, 2011

First Kenduri Kawen yang Nyanya pegi.

Salam...


Nak share sikit gambar-gambar anak manje aku time pergi kenduri kawen Hanim Abdul Hadi Halim dekat Shah Alam. Hanim ni kawan aku sejak darjah satu lagi. 1 Rokan. Kitorang sekelas mase sekolah dekat S.R.K Seskyen 19 Shah Alam. Die memang baik sangat sebab sudi kawan dengan aku yang time tu gemok & sering di buli. sobs.sobs.



Nia mase ni baru je 4 bulan lebih...
Nasib tak banyak ragam. Tengok tu kaki die ketak-ketak.
Gelang yang Nia pakai time tu dah ilang dekat Jakel. Maafkan mommy atas kelalaian. Ngeee.
Tengah tunggu pengantin sampai.
Inila Hanim. Sekarang dah jadi mama dah.
Teringat baju Elle Nia ni. Baju ni aku beli time tu Nia still dalam perut lagi. Masa aku preggy 7 bulan, anas teman aku gi shopping baju baby dekat sogo & baju tu ialah baju pertama aku beli. Siap gantung dalam almari & ukur dekat perut. sementara nak tunggu Nia lahir. Best.:)

~aktiviti besok ialah membeli bahan untuk buat kek coklet sempena Hari Raya Haji AHAD nanti. Tak sabar tunggu Echa balik besok. Ade la nanti kawan gaduh Nia. :)

Thanks for reading my entries. Love, Irnie Rinawaty

6 comments:

Nafisah Ruslan said...

comelnye baby tu.. tembam! gram! :)

Irnie Rinawaty said...

nafisah: terutama pipi & kaki kan!

Irma Marlina said...

geram betul tgk dobot nie dulu...now so naughty....ahaks...

Irnie Rinawaty said...

ema: memang lenguh nk dukung time ni... sekarang nak dukung asek lari pulak.noti!

mr n ms noor said...

mase ni k0 kurus..huhu..

Irnie Rinawaty said...

niena: haah na..time ni myb sbb aq menyusukan nyanya la agaknye..tu susut sket.

Photobucket
© Irnie Rinawaty | Templates Design by | © Nurulchumel's Design