Saturday, November 26, 2011

Anak Abah

Salam Sabtu...

Sebelum memulakan cerita pasal 'Anak Abah' ni...Nak story sket mengenai blog aku yang dah berubah wajah ni. Memang saje nak tukar pasal dah bosan...Cantek tak. Cantek takkkk???  

Thanks Nurul sebab buat penulis belog ini semakin bersemangat nak berblogging..Jom layan blog die pulak. KELIK DI SINI.

Kalini nak cerita kisah lama tak lama sangat la..sebelum tu jom layan gambar ni sambil makan.

Tajuk pon anak abah kan. So haruslah gambar bersama abah jek.
Tengok tu Nyanya pakai baju yang wan kasi. Baju tu dari Mekah. Mama siap cakap 'pandai mak anas beli baju Nia..'
BFF. Nyanya teman abah berurut. Ingat orang dalam pantang jeke kene urut??
Dari kecik sampaila ke saat ni suke bebenor naik benda alah tu.
Tengokla peha Nyanya time ni. Hamboi rase nak gigit tapi tak sampai hati.



Haaa...tu die gambar-gambar Nyanya time 2 bulan. Mase ni aku baru je lepas habis berpantang. Punyelah gayat sebab dah lame tak dapat keluar, so dapat jenjalan tanpa arah tujuan pun aku dah tak kesah time ni. Nak dijadikan cerita, Nyanya time kecik-kecik sangatlah rapat dengan abahnye ok. Sampai nak tidor pon mesti nak dengan abah jugak. Kalau dengan mommy cume rapat bile nak menyusu jela. Sedeyyyyyyyy. Tapi sekarang tidak lagi. Nyanya dah tak boleh berenggang dengan aku pulak. Bayangkan nak mandi pon kene sorok-sorok dah. Memang padan la dengan nama Nia Adellia yang bermaksud KEADILAN KAMI. Kire ok la abah rapat dengan Nia time kecik. Dah besar ni rapat dengan mommy pulak.


Aku rasa tu jela nak cerita. Dahla aku pakai lappy Najwa Latif ni. Opps sebelum tu, nak bagitau, Dina a.k.a Najwa Latif dapat 5A dalam UPSR die. Haritu trial paper die dapat 4A. Lepas tu heboh die nak beli gitar la pulak. Siap cakap kat sekolah baru nanti nak masuk nyanyian bagai. Ape-apela Na janji ko dah buktikan yang ko lagik pandai dari aH Lang. Ngeeeeeeeeeeeee...

Thanks for reading my entries. Love, Irnie Rinawaty

8 comments:

Syairani Tarmizi said...

wahh comel nye die. geram tengok. cubit kang.hehe :)

.house of cantik. said...

canteknyaaa belog ko!!mehla buat aku....nangesss..mcm gegulaaa!!!T_T


paiez;)

Irma Marlina said...

nyanya comel masa kecik duluu.....but now lagi chumellll..

misz sheyla said...

gemuknye..temban..geram...

Irnie Rinawaty said...

syairani:mmg tembam + dobot time ni...jom cubit bersama.hehe

Irnie Rinawaty said...

iez: yeke....ni kire untuk 2012 la...hehe poyos x

Irnie Rinawaty said...

irma:mmg..n jgn lupe>>>

+++++noti

Irnie Rinawaty said...

sheyla: geram kan. :)

Photobucket
© Irnie Rinawaty | Templates Design by | © Nurulchumel's Design