Wednesday, October 26, 2011

Lunch dengan hubby saat paling bahagia

Amboi tajuk taknak kalah...Yela memang betul ape...bukan senang dapat lunch dengan hubby sendiri. Nak-nak dapat hubby yang jenis busy memanjang. Asek keje, keje, keje. Bile dapat je keluar lunch same, 1 jam tu rasa macam 1 minit. Cewah! Haritu anas datang jempot aku bukan semata-mata nak pergi makan, tapi ada urusan yang tak boleh nak tunggu time balik rumah. Hahaha. Dah settle tu kitorang pon pikir nak makan apa untuk lunch. 


Aku   : Nak makan ape ni..
Anas : Tah, b ikot Ny je...Ny nak makan apa
Aku   : Ala b la pilih...b kan cerewet, Ny ikot b je.. sume Ny makan.
Anas : Kite makan nasi campur la nak.
Aku   : Ala..........Ny tanak makan nasik.
Anas : ------------






Haaaaa last-last ni la makannya! 
Nom, Nom. Nom. Sebelum makan nampak macam tak cukup. 
Time rehat pon kene keje jugak. Ni anas punye prinsip.
Nyuuuuuuuuuuumy shidap! Tapi memula tu aku ingatkan kek, rupanya ais krim Nia. :)

Lepas dah kenyang makan tu anas pon hantar la aku kat tempat keje. Time makan tu kitorang siap pikirkan Nia. Kan best kalau Nia ada, die mesti suke makan ais krim tu. Camni lah kalau dah ade anak. Semua benda yang kite buat mesti terfikirkan anak. Bile jauh terasa lagi rindu.........Hehehehe. Nia Adellia sayang, nanti mommy ngan abah bawak Nyanya makan sini ok.


Bye!


Thanks for reading my entries. Love, Irnie Rinawaty

2 comments:

mr n ms noor said...

kan da kna.. hahaahha! ngader!!

Irnie Rinawaty said...

kene ape na???

xjelaz di situ.hih

Photobucket
© Irnie Rinawaty | Templates Design by | © Nurulchumel's Design